Обадете ни се: 0879 36 99 92; 0888 64 21 35

Ч.З.В / F.A.Q

Често задавани въпроси

Екипът на Вредители-БГ реши да избегне известно претоварване на нашите телефони с някои често задавани въпроси, и затова тук Ви предлагаме отговорите на някои от най-често задаваните въпроси към екипа на Вредители-БГ, където ще намерите и отговорите на тези въпроси, както и на въпросите, които ще се окажат важни за Вас с течение на времето. Успех!  

Често задавани въпроси / F.A.Q.

Можете да се запознаете от страницата Цени - Вредители-БГ има основните цени за обработките срещу различните вредители. В случай, че проблема е по-специфичен се свържете с нас.
Екипите ни се стараят да отреагират по възможно най-бързият начин. В повечето случаи обработката може се извърши още на следващия ден ( в зависимост от графика), в редки случаи може да се забави и до по-следващия ден.
Поръчки приемаме на посочените в Контакти телефони от 08:00 до 20:00 ч. или в контактната форма чрез имейла. Екипите ни са на Ваше разположение за извършване на обработка 24 часа в денонощието, седем дни в седмицата.
Да, когато вали или има прогноза да вали съвсем скоро е по-добре да не се третира, защото препарата ще бъде отмит.
Препаратите, с които работим са безвредни и лицензирани; имаме съответните разрешителни от МЗ за тях. Използват се различни препарати за борба с инсекти, гризачи и др. вредители. Важното е да се знае, че повечето колеги от бранша работят с едни и същи препарати от едни и същи производители.
За съжаление не се знае къде хлебарките са оставили яйцата си, поради което е желателно да се третира цялото жилище. След обработката, хлебарките започват да се движат повече от обикновено и по тези причини е хубаво да има напръскано с препарат на всякъде, за да сме сигурни, че ще имат контакт с него във всяка една точка.
Опитахме се да съставим библиотека с някои от вредителите, които се срещат най-често в България, където ще можете да се запознаете и с тяхната биология.
Колкото повече остане препарата по третираните места неизмит, толкова повече ще действа върху насекомите. Можете да миете навсякъде, но без да се мият третираните места.
В зависимост от това срещу какви вредители се третира обекта времето се определя от нашите специалисти и Ви уведомяваме за последващо посещение за обработка.
Нагоре