Обадете ни се: 0879 36 99 92; 0888 64 21 35

Прогонване на кучета

Прогонване на кучета чрез използване на репеленти
Вредители-БГ е лицензирана фирма за борба с вредителите –кучета. Ние работим под контрола на РЗИ (ХЕИ) и сме регистрирани в МЗ. Обработката срещу кучета се извършва само със съвременни препарати от водещи производители, лицензирани и контролирани от МЗ за професионална употреба. Те са безвредни за хора, домашни животни и растения. Предлагаме както еднократни обработки, така и абонаментни ДДД договори според изискванията на РЗИ. „Вредители-БГ” третира жилища, търговски обекти и външни пространства от всякакъв характер. Нашата дейност е на територията на София, Пловдив, Перник, Дупница, Благоевград.

Използваме репеленти за прогонване на кучета, както на открити площи – дворове, градини, така и на закрити площи – мазета, гаражи, складове, жилища и търговски обекти.

Кучетата не са типичен вредител, те са приятел на човека, но са и един от основните преносители на бълхи и кърлежи. Освен това те са преносители на особено опасни болести, особено бездомните кучета, като кучешка тения, бяс и т.н. Освен това те замърсяват обектите с урина и фекалии. Ето защо е необходимо да бъдат прогонвани без да им се навреди.  
Нагоре