Обадете ни се: 0879 36 99 92; 0888 64 21 35

Прогонване на котки

Прогонване на котките чрез използване нa репеленти
Вредители-БГ е лицензирана фирма за борба с вредителите –котки. Ние работим под контрола на РЗИ (ХЕИ) и сме регистрирани в МЗ. Обработката срещу котки се извършва само със съвременни препарати от водещи производители, лицензирани и контролирани от МЗ за професионална употреба. Те са безвредни за хора, домашни животни и растения. Предлагаме както еднократни обработки, така и абонаментни ДДД договори според изискванията на РЗИ. „Вредители-БГ” третира жилища, търговски обекти и външни пространства от всякакъв характер. Нашата дейност е на територията на София, Пловдив, Перник, Дупница, Благоевград.

Използваме репеленти за прогонване на котки, както на открити площи – дворове, градини, така и на закрити площи – мазета, гаражи, складове, жилища и търговски обекти.

Котките не са типичен вредител. Те са естествен враг на мишките и плъховете, но са и един от основните преносители на бълхи и кърлежи, с които заразяват обектите. Поради това е необходимо да се води борба с тях без да им се навреди.
Нагоре