Обадете ни се: 0879 36 99 92; 0888 64 21 35

За нас

Вредители-Бг.цом / Vrediteli-BG.com

За нас

Вредители-БГ / Кои сме ние?

Основната дейност на фирмата е извършване на услуги в областта на дезинсекцията и дератизацията. Регистрирани сме в МЗ, съгласно наредба №3 от 24.01.2005 г. и дейността ни е под контрола на РЗИ (ХЕИ). Фирмата ни е правоспособна да издава протоколи съгласно изискванията на РЗИ, Агенцията по храните и НЦЗПБ на всички обекти, подлежащи на задължителни месечни обработки срещу вредители. Предлагаме също така и възможност за сключване на абонаментни ДДД договори.

„Вредители-БГ” работи с водещи мултинационални компании за производство на инсектициди и родентициди като BASF, BAYER, I.N.D.I.A SINGENTA и др. Благодарение на добрата ни работа с НЦЗПБ, МЗ и РЗИ (ХЕИ) имаме възможността непрекъснато да се информираме за регистрираните и разрешени за употреба в Р. България нови препарати за ДДД дейност и да ги прилагаме в практиката си. За всички използвани от нас биоциди разполагаме с разрешения за пускане на пазара от МЗ, които предоставяме на нашите клиенти. С това гарантираме безопасността на хората, домашните животни и растенията, както и опазването на околната среда.

„Вредители-БГ” притежава специализирана техника, транспортни средства и висококвалифицирани специалисти, които са сертифицирани от МЗ. Тяхната информираност и компетентност е гаранция за установяване и решаване на проблемите с вредителите.

„Вредители-БГ” има за цел гарантирано, бързо и ефикасно премахване на хлебарки и вредители чрез съчетаване метода на Интегрирания Пест Мениджмънт и използването на биоциди, като при това се опазва както живота и здравето на хората, така и околната среда.

Защо да изберете Нас?

    • При извършване на ДДД-услуги, „Вредители-БГ” използва най-съвременните методи и средства за борба с вредителите/инсекти и гризачи с грижа за здравето на хората, вашите домашни любимци и опазване на околната среда.
    • Дейността на Мони-93 ЕООД – „Вредители-БГ” се осъществява под контрола на РЗИ и е регистрирана в Министерство на здравеопазването.
    • Използваме последно поколение препарати срещу вредителите – инсекти и гризачи, произведени от световно известни фирми, водещи в тази област, като Bayer, BASF, Syngenta и др. Препаратите не са токсични и канцерогенни за хора и животни. Те са без цвят и миризма и не оставят следи при използването им.
Прочети повече
Нагоре